Zagreb: KreArtivka – sve počinje točkom

Zagreb: KreArtivka – sve počinje točkom

U subotu, 16. rujna od 11:00 do 13:00 sati , Kreartivka se pridružuje obilježavanju Međunarodnog dana TOČKE. Ovaj je dan poziv na proslavu kreativnosti, inspiracije i ostvarivanja zajedništva – umjetnošću.

Sve počinje jednom točkom, jednim potezom – tako će i radionica započeti promatranjem TOČKE. Kada se razriješe početna pitanja i nedoumice, čitati će se slikovnica “The Dot” kanadskog autora Petera H. Reynoldsa, koja je poticaj ovom Međunarodnom danu. Slikovnica će biti poticaj za likovne eksperimente i intervencije u drugom dijelu druženja.

Točka je ujedno i motiv na jednom od MSU-ovih suvenira, keksima iz serije BiteArt – jer zašto umjetnost ne bismo mogli pojesti? Povodom obilježavanja ovog dana u MSU dućanu svi posjetitelji ostvarit će 50% popusta na BiteART kekse na sam dan Međunarodnog dana točke 15.09. i radionice 16.09., a svi polaznici radionice dobit će umjetničku poslasticu na dar.

– Radionica je besplatna i namijenjena je za djecu od 6 do 12 godina.

– Voditeljica radionice: Renata Filčić, voditeljica Odjela za edukativnu djelatnost, uz podršku MSU dućana.

– Za radionicu se potrebno prijaviti do 15.09. do 15:00 sati na e-adresu: edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te telefonski kontakt.

– Radionica je besplatna.

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

16 ruj 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.