Zagreb: Kreativne radionice za djecu i roditelje

Zagreb: Kreativne radionice za djecu i roditelje

Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim malim okicama i povedite ih na kreativnu radionicu u subotu, 19. studenog na adresu Ljubljanica 7.

Udruga Amazonas je za vas pripremila dvije kreativne radionice koje su usmjerene poticanju obiteljskog zajedništva. Radionice su namijenjene djeci od 7 do 10 godina, besplatne su, ali je potrebna prethodna prijava.

* 11:00h – Radionica “Zajedničko putovanje” potiče timski rad kroz zajedničko izrađivanje origami srca i ostalih aktivnosti. Prijaviti se možete OVDJE.

* 12:00h – Radionica “Zabavno druženje” jača suradnju kroz zajedničko izrađivanje brodića od kreativnog materijala i ostalih aktivnosti. Prijaviti se možete OVDJE.

Voditeljica radionica je Lucija Malenica, apsolventica socijalne pedagogije na Edukacijsko rehabilitacijskom fakultetu. Za sebe kaže da je vesela, društvena i otvorena osoba, a najviše je ispunjava rad s djecom i mladima. Posebno uživa u radu koji uključuje kreativno ekspresivne tehnike, a neke od njih ćete i sami isprobati na radionicama.

The event is finished.

Datum

19 stu 2022
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:00

Ponavljanje događaja

19 stu 2022, 12:00-13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.