Zagreb: Kulturan ulični festival – KUF

Zagreb: Kulturan ulični festival – KUF

Ovoga vikenda, 16. i 17. rujna KUF je u organizaciji Cirkorame stigao na Remizu, Fallerovo šetališta kod parka! Četiri predstave i sedam umjetnika/ca pružiti će vam nesvakidašnji poticaj za sva osjetila, stoga ne oklijevajte, već dođite na kulturno druženje uz ulične cirkuske predstave!

Program:

SUBOTA, 16. rujna

* 18:00 sati – BUNIKE: Neodrasli

Izvedba ”Neodrasli” inspirirana je poznatom pričom o želji za neodrastanjem, podiže motive dječje zaigranosti, znatiželje i bezbrižnosti u zračni prostor gdje se na krilima mašte pronalazi utočište u nekom toplijem i boljem svijetu.

* 19:00 sati – CIRKULTURA: U svom filmu

Cirkuska ulična predstava sa elementima žongliranja, plesa i manipulacije objektom koju izvodi tandem klaunova u svom filmu. Žanr: akcijska komedija.

 

NEDJELJA, 17. rujna

* 18:00 sati – MARA DI CLOWN: U mojim sovima

U mojim snovima je duhoviti komad za sve one koji su nekada sanjali nešto uobičajeno što je preraslo u nešto posve nepredvidljivo. U predstavi pratimo mladu djevojku koja zapada u najčudnije situacije; ostaje bez glasa na vlastitom opernom koncertu, svira na imaginarnim instrumentima, šeće nevidljivog psa, misli da je najbolja mađioničarka na svijetu…a kad ono…NIJE!

* 19:00 sati – KRUMPPIR: We can fly

Predstava za cijelu obitelj, za sve uzraste, s puuunoooo iznenađenja!

 

Ulaz na predstave je besplatan, no svakako vas pozivamo da nagradite izvođače za njihov trud i pomgnete im u daljnjem radu, dobrovoljnom donacijom u njihove šešire!

 

Izvor: Cirkorama

The event is finished.

Datum

16 ruj 2023
Expired!

Vrijeme

18:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

17 ruj 2023, 18:00-20:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.