Zagreb: Ljeto kod Tesle

Zagreb: Ljeto kod Tesle

U Tehničkom muzeju Nikola Tesla u sklopu manifestacije Ljeto kod Tesle mališane u subotu, 01. srpnja očekuje edukativna i zabavna radionica 3D printanje muzejskih kolekcija koja će se održati od 10:00 do 12:00 sati!

Radionica je besplatna i namijenjena djeci od 8 do 14 godina starosti, no potrebno se prijaviti na e-mail: kosjenka.laszlo.klemar@tmnt.hr.

Polaznici radionice naučit će osnove rukovanja 3D printerom, odnosno bavit će se najraširenijom tehnikom ispisa 3D modela i modeliranjem – izradom objekata za ispis. Na kraju će nešto isprintati i svaki će polaznik ponijeti svoj 3D printani predmet kući. Već godinama muzeji poput Metropolitana (New York), Rijksmuseuma (Amsterdam), Smithsonian muzeja (Washington) ili V&A muzeja (London) svoje muzejske kolekcije predstavljaju kroz edukativne programe vezane uz 3D ispis i tehnologiju 3D printera. Ovo je prilika da se okušate u 3D ispisu predmeta iz kolekcije Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

 

 

Izvor: TMNT

The event is finished.

Datum

01 srp 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 12:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.