Zagreb: Lutkarska predstava “Prva priča”

Zagreb: Lutkarska predstava “Prva priča”

U Centru za kulturu Trešnjevka u subotu, 25. veljače s početkom u 18:00 sati možete pogledati Lutkarsku predstavu Teatra Mjesec – “Prva priča”.

Svoje besplatne ulaznice možete rezervirati na: rezervacije@cekate.hr

Prva priča je lutkarska predstava koja na inovativan i poetičan način nastoji približiti djeci, ali i odraslima priču o prvom čovjeku, nama i svijetu koji nas okružuje. Minimalnim tehničkim sredstvima uspješno je prikazana vrlo zahtjevna tema na vedar i duhovit, jezgrovit i sadržajan način. Troje glumaca kroz vještu animaciju stolnih lutaka, zvučnu igru te vrlo vizualno dojmljivu estetiku lutaka i scenografije pričaju priču o prvom čovjeku i njegovu upoznavanju svijeta, o bezuvjetnoj ljubavi i prijateljstvu, priču koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Ova nagrađivana predstava nastala je kao završni ispit Antonie Šašo na Umjetničkoj akademiji Osijek iz lutkarstva pod mentorstvom Tamare Kučinović i Ljudmile Fedorove.

 

Izvor: CeKaTe – Centar za kulturu Trešnjevka

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.