Zagreb: Mali i veliki – Beskonačni štap

Zagreb: Mali i veliki – Beskonačni štap

Muzej suvremene umjetnosti vas poziva u subotu, 03. veljače od 11:30 do 13:00 sati na obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki – kreativno i likovno druženje koje povezuje generacije. Pozivaju djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi.

Na radionici “Beskonačni štap”, inspiriranoj djelom cijenjenog umjetnika Josipa Vanište, kroz niz interaktivnih aktivnosti, istražit ćete umjetnikovu fascinaciju beskonačnošću i jednostavnim formama, a potom ćete dobiti priliku da i sami stvarate. Ova radionica pruža mogućnost doživjeti umjetnost na potpuno nov način, bilo da ste iskusni umjetnik ili tek početnik.

Program Mali i veliki otvara mogućnost uključivanja obitelji u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina.

– Za program se potrebno prijaviti do 02. 02. do 15:00 sati putem linka: https://forms.gle/2A4s85xzfi758KSU6

– Cijena programa MSU mali i veliki: 10 € (cijena za dva roditelja/skrbnika i dvoje djece)

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

03 velj 2024
Expired!

Vrijeme

11:30 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.