Zagreb: Mali i veliki – Lica umjetnika

Zagreb: Mali i veliki – Lica umjetnika

U subotu, 4. studenog od 11:30 do 13:00 sati, MSU vas poziva na jedinstveno obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki – kreativno i likovno druženje koje povezuje generacije. Pozivaju djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi.

Destinacija je atelijer Ivana Kožarića u Muzeju suvremene umjetnosti, mjesto gdje umjetnost oživljava. Ovaj prostor je poput vremenske kapsule, sačuvavši sve – od umjetničkih djela do osobnih predmeta ovog talentiranog umjetnika.

Kroz program „Mali i veliki” istraživat će se različiti aspekti Kožarićevog stvaralaštva i polaznici će se inspirirati njegovom raznolikošću. Pripremili su niz kreativno-edukativnih igara koje će probuditi maštu – od izrade spontanih skulptura i portreta do kreiranja mekanih objekata.

 

Ovaj program je prilika za sve članove obitelji da se aktivno uključe u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina.

 

– Za program se potrebno prijaviti do 3. 11. do 15:00 sati na e-adresu: edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta, broj sudionika te telefonski kontakt.

– Cijena programa MSU mali i veliki: 8 € / 60.28 kn

– Voditeljica radionice: Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

04 stu 2023
Expired!

Vrijeme

11:30 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.