Zagreb: Mali i veliki – Mašta meandra

Zagreb: Mali i veliki – Mašta meandra

U subotu, 2. prosinca 2023. od 11:30 do 13:00 sati, MSU otvara svoja vrata za jedinstveno obiteljsko druženje pod nazivom Mali i veliki – kreativno i likovno druženje koje povezuje generacije. Pozivaju djecu, roditelje, bake, djedove, tete i stričeve da se pridruže ovoj umjetničkoj avanturi.

Kroz program „Mali i veliki” polaznici će istraživati umjetnost Julija Knifera, člana umjetničke grupe Gorgone, koji je desetljećima slikao meandre. Da i vaša mašta krivuda poput meandra, stvarajući nove priče i oblike, potaknut će vas voditeljica Željka Kovačević Kruljac, odgojiteljica s dugogodišnjim iskustvom likovnog rada.

Ovaj program je prilika za sve članove obitelji da se aktivno uključe u vodstva i radioničke aktivnosti vezane za izložbeni program MSU-a. Cilj nam je potaknuti interes za umjetnost i poticati zajedničko djelovanje svih dobnih skupina. Bez obzira na vašu dob, ovdje ćete pronaći nešto što će vas inspirirati i potaknuti na kreativnost.

Za program se potrebno prijaviti do 1. 12. do 15:00 sati na e-adresu: edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta, broj sudionika te telefonski kontakt.

– Cijena programa MSU mali i veliki: 8 € / 60.28 kn

 

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

02 pro 2023
Expired!

Vrijeme

11:30 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.