Zagreb: Mama je kriva za sve

Zagreb: Mama je kriva za sve

Centar za kulturu Trešnjevka vas u petak, 21. travnja s početkom u 19:00 sati poziva na kazališnu predstavu Scene Gorica “Mama je kriva za sve”.

Riječ je o vrlo napetoj, zanimljivoj priči, koja djecu snažno veže uz glavnog protagonista Berislava. Dječaka Berislava jedne nedjelje, kad je on zabunom otišao u školu, otmu pljačkaši Ožiljak i Buraz.

Berislav ih je zatekao u pljački, a oni ga otimaju ne bi li se riješili svjedoka. On ostaje zaključan u nepoznatom stanu, ali brzo smisli kako pozvati pomoć. Preko interneta! Ubrzo mu na SOS poziv odgovaraju dvije sestre blizanke Stela i Mirela. Njih dvije i Berislav s otmičarima prožive cijelu avanturu.

Ovom zabavnom kriminalističkom pričom Pongrašić želi poručiti svojim čitateljima da niti jedna situacija s kojom se sretnemo u svom životu nije bezizlazna. Djecu prikazuje kao vrlo sposobne i samostalne jedinke, a naivnost odraslih duhovito i suptilno ismijava.

Predstava je namijenjena djeci starijoj od 8 godina, a ulaznice po cijeni od 5,00 EUR možete kupiti na ulaznice.hr ili jedan sat prije izvedbe na blagajni CeKaTe-a (isključivo gotovinsko plaćanje).

 

Izvor: CeKaTe

The event is finished.

Datum

21 tra 2023
Expired!

Vrijeme

19:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.