Zagreb: Močvarni Laboratorij: Zmajevi za Gazu – zmajarska radionica

Zagreb: Močvarni Laboratorij: Zmajevi za Gazu – zmajarska radionica

Svi vi kojima je srce slomljeno prizorima stradanja Palestinaca i Palestinki u Gazi i svi vi koji volite prakticirati slobodu, kako na prosvjedima, tako i prenošenjem vještina umjetničko-zabavne dokolice na svoje najmlađe, dođite i povedite ih jer ovo je upravo takva aktivnost. Samo savladavanje umijeća pravljenja zmajeva kao i pregovaranje s vjetrom iznimno su zdravi i poticajni za vašu djecu. Isto koliko je za odrasle zdrava pobuna protiv nasilnih i opresivnih režima bilo gdje i bilo kada.

I upravo zato – zašto ne u nedjelju 17. ožujka na nasipu?

 

Svi zainteresirani svoje sudjelovanje odnosno sudjelovanje svoje djece trebaju prijaviti na email Inicijative za slobodnu Palestinu: inicijativa.slobodna.palestina@gmail.com u kojem trebate navesti ime i prezime te dob djeteta.

Od roditelja ili tetki ili baka i deka ili drugih srodnika djece, mlađe od 6 godina, se očekuje da budu na radionici osobito kada se zmaj bude sklapao. Svi ostali mogu svratiti do šanka i poslušati u dobrom društvu palestinsku glazbu.

Nadajte se dobrom vjetru i još boljim zmajevima, a ponajviše prestanku okupacije i trajnom miru. Dođite i dajte i vjetru i svojoj djeci do znanja da vam je stalo i da se uvijek može i mora nešto učiniti za čovjeka koji podnosi nepodnošljivo.

 

* Događaj organiziraju Močvarni Laboratorij i Inicijativa za slobodnu Palestinu

– Trajanje: 11:00 – 13:00 sati

– Lokacija: na nasipu kod kluba Močvara

– Prijave za sudjelovanje na radionici: inicijativa.slobodna.palestina@gmail.com

– Potrebno je navesti: ime, prezime i dob djeteta

– E-mail naslovite “Zmajevi za Gazu”

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

17 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.