Zagreb: Najvažnija stvar na svijetu?

Zagreb: Najvažnija stvar na svijetu?

Kazališna družina Zlovrići vas poziva na kazališnu predstavu “Najvažnija stvar na svijetu?”, 14. travnja s početkom u 19:00 sati u Centar za kulturu Trešnjevka.

O predstavi kažu: “Novčanica s kojom ste možda danas platili ručak, gorivo, kartu za ovu predstavu, prošla je kroz stotine, ako ne i tisuće ruku. Zamislite kada biste mogli, samo na trenutak, vidjeti sve ljude, doživjeti sve priče koje su obilježile njeno putovanje? Zamislite što se sve pomoću jedne obične novčanice može učiniti? Možete platiti režije, izlazak vikendom, kupiti stvari, hranu….ili ako želite biti kreativniji, koristiti ju kao oznaku za knjigu, kao post-it ili kao lepezu za hlađenje. Mi smo ju iskoristili kao glavni rekvizit za predstavu. Učinili ju okosnicom i mjestom susreta naizgled nepovezanih ljudskih sudbina u potrazi za odgovorom, što je za njih, NAJVAŽNIJA STVAR NA SVIJETU?”

Ulaznicu po cijeni od 7,00 EUR možete kupiti na ulaznice.hr.

Predstava je namijenjena za djecu od 12 godina na više.

 

Izvor: CeKaTe

The event is finished.

Datum

14 tra 2023
Expired!

Vrijeme

19:00 - 21:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.