Zagreb: Najveća izložba željezničkih modela i maketa

Zagreb: Najveća izložba željezničkih modela i maketa

Međunarodna izložba željezničkih modela i maketa stiže u Family mall od 19. do 21. svibnja!

U Pavilionu 1 Family centra na 1200m2 posjetitelji će moći će razgledati domaće, europske i svjetske željezničke modele, sudjelovati u obilježavanju 140. godišnjice od pokretanja Orient Expressa, a oni najmlađi zabaviti se na kreativnim radionicama.

Maloj i velikoj djeci, entuzijastima, a nadasve zaljubljenicima u željezničko modelarstvo, Family mall u suradnji s Klubom željezničkih modelara ‘Zagreb’ priprema pravu poslasticu na kućnom pragu! Senzacionalni domaći, europski i većim dijelom svjetski željeznički modeli i makete dobit će prezentno mjesto na Međunarodnoj izložbi željezničkim modela i maketa i tako svim uzrastima prirediti jedinstveni doživljaj.

Iznimno zanimljiva međunarodna izložba predstavlja atrakciju povodom 140 godišnjice od pokretanja najpoznatijeg i najluksuznijeg vlaka na svijetu – Orient Expressa. Na izložbi će biti izloženo čak 15 različitih kompozicija, a svaki dan izložbe će se jedna od njih voziti na maketi.

RADIONICE:

* Za maketare i modelare:

– Posebnim tehnikama primjercima se dodaje ‘pečat vremena’ i tako postaruju makete

* Za djecu:

– Radionica bojanja uz voditelja – svako dijete na A4 formatu papira dobiva crteže vagona, vlakova ili lokomotiva koje potom boja drvenim bojicama

– LGB (Lehmann Gross Bahn) maketa – djeca će moći upravljati željeznicom uz nadzor, a potom i steći diplomu za strojovođu na licu mjesta

Radno vrijeme:

* PETAK 12:00 – 20:00 sati

* SUBOTA 10:00 – 20:00 sati

* NEDJELJA 10:00 – 18:00 sati

 

Izvor: Family mall

The event is finished.

Datum

19 svi 2023
Expired!

Vrijeme

12:00 - 20:00

Ponavljanje događaja

20 svi 2023, 10:00-20:00 21 svi 2023, 10:00-18:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.