Zagreb: Neka mališani uskoče u Plavi svijet

Zagreb: Neka mališani uskoče u Plavi svijet

Besplatno pop up igralište od 2. do 14. travnja u City Centeru one West i od 2. do 13. travnja u City Centeru one East uveseljavat će male posjetitelje.

Tri, četiri, sad – neka igra počne! U prizemlju City Centera one u ponedjeljak, 2. travnja, niknuti će prava oaza zabave kojoj će se posebno razveseliti maleni posjetitelji. Atraktivno i besplatno pop up igralište Plavi svijet osigurat će mališanima nezaboravne trenutke, ali i potaknuti njihovu znatiželju, kreativno razmišljanje i snalažljivost pod budnim okom stručnih animatora.

Dok mnoštvo dnevnih aktivnosti u njihovim rasporedima nosi predznak ”moram”, u Plavom svijetu ne moraju ama baš ništa – osim odlično se zabaviti. Kroz spontano učenje i nestrukturiranu kreativnu igru, djeca od dvije do deset godina – uz obveznu pratnju roditelja, razvijaju svoj mali čarobni svijet i tako se hrabrije i odvažnije uče nositi s izazovima.

Pri tome im na raspolaganju stoji inovativna opremu za igru Imagination Playground, koju mogu koristiti za slaganje, kombiniranje i istraživanje te kroz igru stjecati podlogu za razvoj STEM vještina. Jedina pravila koja ovdje postoje jesu ona čija je svrha osigurati što sigurniji boravak mališana na pop up igralištu, stoga obavezno pročitajte Pravila korištenja pop up igrališta Plavi svijet prije nego s najmlađima svratite na igru.

Dovedite svoje mališane i pustite ih neka uče na najzabavniji mogući način – kroz igru. Vidimo se u City Centeru one!

Besplatno pop up igralište Plavi svijet pronađite i u City Centeru one East od 2. do 13. travnja.

 • 00

  dana

 • 00

  sati

 • 00

  minuta

 • 00

  sekundi

Datum

02 - 14 tra 2024
Ongoing...

Vrijeme

Cijeli dan

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.