Zagreb: Obiteljska radionica animacije u Tehničkom muzeju

Zagreb: Obiteljska radionica animacije u Tehničkom muzeju

U nedjelju, 24. ožujka posjetite Tehnički muzej od 10:00 do 12:00 sati i sudjelujte u obiteljskoj radionici animacije.

 

– Voditeljica: Maša Udovičić, Luma film

– Program se provodi u suradnji Luma filma i Tehničkog muzeja Nikola Tesla, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra

– Radionice su namijenjene obiteljima i drugim grupama građana zainteresiranim za iskustvo zajedničkog kreativnog doživljaja

– Preporučena najmlađa dob polaznika je 7 godina

– Sudjelovanje u programu se ne naplaćuje. Obavezna je prijava putem e-maila: animafin.festival@gmail.com

 

Obiteljska radionica animacije dio je programa “Animafin u zajednici” – cjelogodišnjeg programa radionica koje uključuju šire građanstvo u proces nastanka animiranog filma. Na radionicama se crta, izrezuje, boja, modelira plastelinom, animira, igra optičkim igračkama, snima, usvajaju se nova znanja iz područja animacije, ali i doznaju zanimljivosti iz muzeja. Motive za crteže, figure i pokrete pronalaze se u fundusu muzeja, ovog puta u impresivnom životu izumitelja Nikole Tesle, uz stručnu pomoć muzejskih stručnjaka. Polaznici će otkriti zanimljive detalje o Teslinu uzbudljivom životu, izraditi njegov lik od raznobojnog kartona i pripremiti ga za kolaž animaciju.

Na radionicu nije potrebno donijeti ništa osim dobre volje. Cilj programa je stvoriti ugodno ozračje u kome su svi dobrodošli, mjesto gdje se građani mogu okušati u nečem novom, razviti svoje potencijale, zabaviti se, družiti i kreativno izraziti.

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

24 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

10:00 - 12:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.