Zagreb: Obiteljski program MSU – Mali i veliki

Zagreb: Obiteljski program MSU – Mali i veliki

Program MSU mali i veliki namijenjen je svim članovima obitelji koji ravnopravno sudjeluju u organiziranim vodstvima i radioničkim aktivnostima vezanim za izložbeni program MSU-a s ciljem razvijanja interesa za umjetnost i poticanja zajedničkog djelovanja svih dobnih skupina.

Program koji će se održati 01. travnja 2023. od 11:30 do 13:30h, bit će vezan uz radove umjetnika Petera Gerwina Hoffmanna i Ines Doujak prikazane na izložbi Tijelo i teritorij: umjetnost i granice u Austriji danas.

Nakon obilaska izložbe uz stručno vodstvo i upoznavanja s umjetničkim djelima zajedničkim snagama svih članova obitelji, uz radionički materijal osiguran od strane MSU-a, polaznici će izraditi nove radove koji ostaju u vlasništvu njihovih autora.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te kontakt broj.

– Ulaznica za MSU male i velike: 6,64 €

 

Izvor: MSU – Zagreb

The event is finished.

Datum

01 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:30 - 13:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.