Zagreb: Obiteljski program MSU mali i veliki

Zagreb: Obiteljski program MSU mali i veliki

Muzej suvremene umjetnosti vas poziva u subotu, 04. ožujka od 11:30 do 13:30 sati na program za djecu, ali i publiku svih generacija – kako biste se igrali, istraživali i razvijali svoj angažman u umjetnosti.

Program je namijenjen svim članovima obitelji različite dobi koji ravnopravno sudjeluju u organiziranim vodstvima i radioničkim aktivnostima vezanim za izložbeni program MSU-a s ciljem razvijanja interesa za umjetnost i poticanja zajedničkog djelovanja svih dobnih skupina.

Program će biti posvećen novopostavljenoj intervenciji Promatrač na platou MSU-a, autora Marine Brletić i Srđana Laterze te Atelijeru Kožarić – jer nova intervencija pogled usmjerava na Kupača Ivana Kožarića u susjedstvu Muzeja.

Nakon obilaska i upoznavanja s umjetničkim djelima zajedničkim snagama svih članova obitelji, uz radionički materijal osiguran od strane MSU-a, polaznici će izraditi nove radove koji ostaju u njihovom vlasništvu. Specifičnost ove radionice bit će sudjelovanje obitelji iz Ukrajine.

Zbog ograničenog broja sudionika prijave su obavezne na e-mail: edukacija@msu.hr, sa sljedećim informacijama: ime, prezime i dob djeteta te kontakt broj.

Ulaznica za MSU male i velike: 6,64 €

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.