Zagreb: Predstava “Kraljevna na zrnu graška”

Zagreb: Predstava “Kraljevna na zrnu graška”

Jedan kraljevski par, jedan naivni princ, zabavna luda, izgubljena djevojka koja je možda kraljevna, a samo dvoje glumaca! Svima je poznata bajka o Kraljevni na zrnu graška, ali nigdje nećete pronaći ovako zabavnu, lijepu, raspjevanu i rasplesanu inačicu kao u subotu 18. ožujka u 11:00 sati u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad u izvedbi kazališta Mala scena!

U stvaranju priče, uz fantastične songove lvice Šimića, sudjeluju svi – živi glumci, lutke pa čak i publika! Predstava napravljena za one male, velike i najveće uveseljava sve već trideset godina, a od sada ju možete pogledati u novom ruhu s mladim glumcima. Uživajte u priči koja progovara o ljubavi, odnosu roditelja i djece, važnosti maste i igre te o jednom malenom zrnu gradska koji mijenja sve!

Igraju: Buga Marija Šimić i Vid Ćosić; Tekst: Ivica Šimić; Tekst songova: Zvjezdana Ladika.

Predstava traje 50 minuta, a ulaznice po cijeni od 4,00 eura možete na blagajni Centra: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak – od 10,00 do 17,00 sati i srijedu od 14,00 do 20,00 sati, Argentinska 5, I. kat.

 

Izvor: CZKIO Susedgrad

The event is finished.

Datum

18 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 11:50

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.