Zagreb: Predstava za djecu – LAAV STORY – BASNOSLOVNA

Zagreb: Predstava za djecu – LAAV STORY – BASNOSLOVNA

Kulturni centar Travno – KUC Travno vas poziva u nedjelju, 12. ožujka s početkom u 11:00 sati na interaktivnu, igrano-lutkarsku predstavu o nastanku jednog divnog prijateljstva “Laav story – Basnoslovna”.

Mija i Matija su dvoje (ne)prijatelja iz istog razreda koji se uopće ne poznaju i ne mogu biti više različiti: Mija voli čitati knjige, priče, bajke i basne, a Matija voli matematiku i nogomet. Sve to ipak neće biti prepreka za njihovo zajedništvo, toleranciju i naposljetku pravo prijateljstvo koje će razviti dok budu ispunjavali školski zadatak – napraviti predstavu. Mija i Matija odglumit će čak četiri Ezopove basne: “Kornjača i zec”, “Lav i miš”, “Ja magarac”, “Lisica i gavran” i zajedno stvoriti jednu potpuno novu priču.

Predstava je sudjelovala na nekoliko festivala, između ostalih na Lutkarskom proljeću u Vinkovcima gdje je proglašena najboljom interaktivnom predstavom za djecu, a naslovna pjesma iz predstave “MAŠT MAŠT, MAŠTAM” postala je službena himna Lutkarskog proljeća.

Namijenjena je za djecu od 5 godina na više, a ulaznice po cijeni od 3,32 eura možete kupiti na ulaznice.hr.

 

Izvor: KUC Travno

The event is finished.

Datum

12 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 11:40

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.