Zagreb: Predstava za djecu – Ples malog pingvina

Zagreb: Predstava za djecu – Ples malog pingvina

Dječji Grad vas ove subote, 14. siječnja poziva u kazalište Vidra (Draškovićeva 80) na interaktivnu predstavu “Ples malog pingvina” s početkom u 11 sati.

Ova topla i medena predstava je namijenjena za djecu od 3 do 7 godina, a donosi vam priču o jednom pingvinu koji je na poklon za blagdane dobio kazetofon s pjesmama koje su mu baš sjajne. Najviše od svih svidjela mu se pjesma ‘Ludi zemljotres’ jer na nju baš nekako može zaplesati svoj ludi ples koji je osmislio. Maše rukicama, udara nožicama, radi valove, skače visoko, visoko….

Pingvin je oduševljen svojim plesnim koracima koje je osmislio! Toliko mu se sviđaju da ih želi pokazati i svojim prijateljima kako bi i oni s njim mogli uživati. No, njegovi prijatelji imaju važnijeg posla i ne pronalaze ni malo vremena za ples koji raduje pingvina. Nakon što je obišao nekoliko svojih prijatelja, pingvin se jako rastuži. Čak ga ni njegov ples nije više toliko veselio.

No, tada se pojavio netko koga uopće nije očekivao…

Ulaznice po cijeni od 6,00 EUR možete kupiti na webshopu Kerempuha ili na Moje karte.

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.