Zagreb: Predstava za djecu – Šumska bajka

Zagreb: Predstava za djecu – Šumska bajka

Centar za kulturu Novi Zagreb vas poziva u subotu, 23. ožujka u 11:00 sati na kazališnu predstavu Teatra Snova – “Šumska bajka”.

U čarobnom svijetu šume, gdje šumsko lišće šapuće svoje tajne vjetru, rađa se vesela interaktivna predstava nazvana ‘Šumska bajka’. Ova čarolija na daskama namijenjena je najmlađoj publici, s ciljem približavanja važne teme pravilnog razdvajanja otpada na način prilagođen malim srcima i razigranim dušama. Radnja se odvija na šumskom proplanku gdje se susreću Djevojčica Ana i simpatični vilenjak.

‘Šumska bajka’ vesela je interaktivna predstava nastala kako bi djeci približila tematiku pravilnog razdvajanja otpada na njima prilagođen način. Radnja predstave odvija se u šumi. Djevojčica Ana dolazi na jedan šumski proplanak gdje susreće simpatičnog vilenjaka. Kroz razgovor s vilenjakom Ana uči kako pravilno razvrstati otpad, što je to recikliranje, kompostiranje i ponovna upotreba otpada.

U interaktivnom dijelu predstave mali gledatelji naučit će jednu eko pjesmicu te će pomoći našoj Ani očistiti proplanak tako što će sami ubacivati otpad u male spremnike koji se nalaze na sceni. Kroz šaljive usporedbe i gegove te vesele autorske pjesmice, djecu će se, na vedar i nenametljiv način, poticati na potrebu očuvanja okoliša, razvijanje ekološke svijesti te ljubavi prema prirodi i domovini.

 

– Trajanje: 40 min

– Dob: 5+

– Ulaznica: 4 EUR

Ulaznice možete kupiti kod dežurnih djelatnika CZK Novi Zagreb od 18. ožujka radnim danom od ponedjeljka do četvrtka od 9.00 do 20.00 sati, a u petak do 15:00 sati.

Ulaznice se prodaju na blagajni (prizemlje) u subotu, 23. ožujka sat vremena prije početka predstave (od 10 sati) te ih je moguće kupiti isključivo gotovinom.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

23 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

11:00 - 11:40

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.