Zagreb: Predstava za djecu – Zaljubljeni žabac

Zagreb: Predstava za djecu – Zaljubljeni žabac

Centar za kulturu Novi Zagreb vas poziva na na kazališnu predstavu za djecu “Zaljubljeni žabac” u subotu, 02. ožujka s početkom u 11:00 sati u Veliku dvoranu Centra.

 

Ova čarobna predstava donosi nevjerojatnu priču o otkriću ljubavi i prijateljstva, obogaćenu šarmom i toplinom koji će dotaknuti svako srce.

U ovoj neobičnoj avanturi, žabac se suočava s neobjašnjivim osjećajima, ne znajući što mu se događa. No, uz pomoć mudrog zeca, otkriva da je zaljubljen! Sretan, odluči priznati svom prijatelju praščiću da je zaljubljen u bijelu patku. No, praščić ga iznenađeno podsjeti na njihove očite razlike – žabac je zelen, a patka bijela. Ipak, žabac tvrdi da boja nije bitna.

 

– Cijena ulaznice: 4 EUR

– Za uzrast: 2+

 

Ulaznice možete kupiti kod dežurnih djelatnika CZK Novi Zagreb od 26. veljače radnim danom od ponedjeljka do četvrtka od 09:00 do 20:00 sati, a u petak do 15:00 sati.

Ulaznice se prodaju na blagajni (prizemlje) u subotu, 02. ožujka sat vremena prije početka predstave (od 10:00 sati) te ih je moguće kupiti isključivo gotovinom.

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

02 ožu 2024
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.