Zagreb: Predstavljanje knjige u Pričozemskoj

Zagreb: Predstavljanje knjige u Pričozemskoj

Danas, 29. studenoga s početkomu 18:00 sati posjetite Pričozemsku – prvu dječju knjižaru u Zagrebu (Radauševa 3, ulaz s platoa) gdje vas Ibis grafika i Pričozemci čekaju na predstavljanju nove slikovnice “Tko tko tko to hu-hu-huče?” njemačkog autora Petera Schneidera.

U predstavljanju će sudjelovati prevoditeljica slikovnice Bojana Bajić, a samo predstavljanje će voditi naša poznata književnica Silvija Šesto.

“Tko tko tko to hu-hu-huče?” zamuckujući upita mali jež, no nitko ga nije želio pažljivo saslušati i odgovoriti mu. Šumi i šumskim životinjama prijetila je velika opasnost, a samo je jež znao o čemu je riječ, hoće li ga životinje konačno poslušati i udružiti se kako bi se obranile?

Slikovnica “Tko tko tko to hu-hu-huče?” donosi nam poučnu priču o neobičnoj avanturi jedne naizgled nespojive skupine životinja. Ova slikovnica napisana je kako bi ohrabrila djecu koja mucaju, ali namijenjena je i njihovim prijateljima koji ne mucaju, kao i svim odraslima u njihovom okruženju. U njoj je prikazano da je itekako moguće pažljivo saslušati osobe koje mucaju, a i koliko je to važno.

The event is finished.

Datum

29 stu 2022
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.