Zagreb: Priča o sloniću Babaru

Zagreb: Priča o sloniću Babaru

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog vas poziva na edukativni glazbeni program “Priča o sloniću Babaru” koji će se održati 09 i 10. veljače s početkom u 10:00 sati.

 

– „Priča o sloniću Babaru“ izvodi se na hrvatskom jeziku.

– Program traje 40 minuta, a namijenjen je djeci od 6 do 10 godina

 

Ovaj multimedijalni koncert namijenjen je djeci predškolske dobi i nižih razreda osnovnih škola s ciljem da ih upozna sa specifičnom vrstom glazbenog izraza, a to je glazbena priča.

Priča o sloniću Babaru francuskog skladatelja Francisa Poulenca hrvatsku praizvedbu imala je 2008. i od tada je Udruga MALA OPERA, kao jedini izvođač, neprekinuto izvodi. Djelo je nastalo prema istoimenoj planetatno uspješnoj slikovnici Jeana de Brunhoffa o zgodama malog slona Babara.

Dogodovštine slonića Babara jedno su od najpopularnijih djela literature za djecu u Francuskoj, a njegova popularnost nadišla je granice njegove domovine te od Babara stvorila prvu međunarodnu „zvijezdu“ za djecu. Njegov karakter je simpatičan i velikodušan, a sama priča potiče obiteljske i univerzalne vrijednosti (nježnost i toplina, suosjećanje, odsustvo nasilja i zloće, stvaranje miroljubivog i solidarnog društva, velikodušnost i socijalna osjetljivost, spremnost i upornost za usvajanjem novih znanja).

 

Ulaznice po cijeni od 5,00 EUR možete kupiti na:

* Petak, 09.02. – https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/36387

* SUbota, 10.02. – https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/1/36388

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

09 velj 2024
Expired!

Vrijeme

10:00 - 11:00

Ponavljanje događaja

10 velj 2024, 10:00-11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.