Zagreb: Priča prije ručka “Kako pomoći Zemlji”

Zagreb: Priča prije ručka “Kako pomoći Zemlji”

KNAP vas u subotu, 27. travnja u 11:00 sati poziva na novo izdanje “Priče prije ručka”, koje će se održati u ugodnom foajeu Kazališta Knap. Nakon nedavnog Dana planeta Zemlje, odlučili su posvetiti ovu radionicu važnim temama koje nas potiču na razmišljanje i djelovanje o očuvanju okoliša u kojem živimo.

Ovaj put će polaznici kroz priče istražiti kako izgleda život jedne male plastične boce, pratiti priču bakice koja je odlučila spasiti životinje i upoznati se s čudovištem koje je naučilo biti ekološki osviješteno. Također, razgovarat će se o važnosti učenja i promatranja prirode oko nas te kako to može oblikovati naš odnos prema okolišu.

Nakon inspirativne pričaonice, očekuje vas kreativni dio programa u kojem ćete se još više zabaviti. Izrađivat ćete tako bombice od papira u bojama sa raznim sjemenkama za cvijeće kako biste podržali rast raznoraznog bilja, stvarati papirnate cvjetove koji će oživjeti svojim bojama i ljepotom, te izgraditi drveće od plastičnih čepova ili kartona za jaja.

Ova radionica je besplatna i otvorena za sve uzraste, stoga pozovite svoje najmilije i dođite u Kazalište Knap kako biste zajedno stvorili nešto čarobno i naučili kako možete doprinijeti očuvanju našeg predivnog okoliša.

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

27 tra 2024
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.