Zagreb: Priča prije ručka – Sovičanje i druge zimske tajne

Zagreb: Priča prije ručka – Sovičanje i druge zimske tajne

Centar kulture na Peščenici – KNAP vas poziva na posebnu radionicu “Priča prije ručka” koja će se održati u subotu, 27. siječnja, s početkom u 11:00 sati, u foajeu Kazališta Knap.

Ovog puta će se polaznici kroz pričice posvetit fascinantnom svijetu zimskog života životinja. Zajedno će istraživati kako životinje provode zimu, kako spavaju i griju se. Poseban naglasak bit će stavljen na tajanstveno “sovičanje”, tajanstvena zimska aktivnost za koju sigurno nikada čuli niste.

Osim toga, istražiti će praznike koji krase zimske mjesece, a koji nisu dio naše kulture. Proučit će različite običaje i tradicije koje obasjavaju hladne zimske dane.

Nakon pričanja mnogih čarobnih priča, slijedi kreativna radionica. Tada ćete moći svoje umjetničke prstiće iskušati u izradi malih sova te vlastitih hranilica za ptice. Na taj način, osigurat ćete da naše drage pernate prijateljice imaju dovoljno hrskavice tijekom hladnih zimskih dana.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

27 sij 2024
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.