Zagreb: Priča prije ručka – SVEMIRSKI KONCERT: “LJUBIČASTOst”

Zagreb: Priča prije ručka – SVEMIRSKI KONCERT: “LJUBIČASTOst”

Centar kulture na Peščenici – KNAP i cura i dečko vas pozivaju u subotu, 17. veljače u 11:00 sati na jedan potpuno fantastičan koncert u izvedbi glazbenika Vanese Petrac i Ivana Marojevića (poznati i kao cura i dečko).

Kroz koncertnu priču u izvedbi Petrac i Marojevića, te njihovih gostiju, koje je ujedno i glazba nagrađivane kazališne predstave za djecu i mlade “Ljubičasto”, klinci će imati priliku otkriti malo drugačiju verziju Romea i Julije koja se odvija među zvijezdama.

 

Mak i Iris žive na Đumbatronu, planetu prepunom mirisnog cvijeća i slasnih plodova drveća. No, oni se ne smiju sresti jer on pripada jednom plemenu, a ona drugom. On je jedne boje, ona je druge i – zajedno se ne smiju miješati!

Ali oni to ne razumiju! Zašto se ne bi smjeli zajedno igrati? Penjati na stabla? Pjevati naopake pjesme? Plesati glupi ples? Kad te netko razumije i nadopunjuje, vidiš samo njih, sve ostalo se zamuti, sve druge boje se rastope.

A kad još samo malo narasteš i ljubav te primi u svoj zagrljaj, poljubi te slasno, e tad dvojbe više nema: tu smo samo – ti i ja! Ako treba, i protiv cijelog vlastitog planeta. Mak i Iris ne boje se i spremni su na sve, jer ih ljubav čuva!

 

Važno je spomenuti, ovaj događaj predstavlja i promociju istoimenog albuma. Nakon koncerta mališani će moći uživati u likovnoj ili plesnoj radionici, te se družiti i fotografirati s izvođačima.

Svemirski i luckasto – mališane čeka pravi užitak, zahvaljujući kreativnom performing VRUM kolektivu koji stoji iza ovog živopisnog projekta.

– Ulaz je slobodan, a ulaznice možete podići od 13. veljače svakim radnim danom u Centru Knap na prvom katu od 09:00 do 20:00 sati, te na dan koncerta na blagajni Kazališta Knap od 10:00 sati.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Datum

17 velj 2024
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.