Zagreb: Promocija slikovnice Lotina Čarolija

Zagreb: Promocija slikovnice Lotina Čarolija

Mind Ability naklada vas poziva u petak, 10. veljače na promociju slikovnice “Lotina Čarolija” autorice Martine Omejec i ilustratorice Ane Kolege s početkom u 18 sati.

Ulaz je slobodan!

Uz autorice će se pridružiti i sjajna Danijela Miklec, voditeljica Fora priča, recenzentica književnih djela, književnica i sama te profesorica koja će na svoj osebujan način interaktivno s djecom iznijeti priču o Lotinoj Čaroliji. Stoga skupite svoju djecu i onu iz susjedstva i dođite na druženje u predivnu dvoranu knjižnice Kajfešov brijeg nedaleko Sv. Duha. Priča je pogodna i za djecu predškolskog i školskog uzrasta, a svakako i za odrasle koji su pomalo već zaboravili neke jako važne stvari koje djeca znaju!

Dolazi i psihologinja Mirna Kostović Srzentić koja će pomoći odgovoriti na pitanja vezana uz Lotinu posebnu prijateljicu i opasnosti koje su Loti prijetile i iz kojih se…. a ne ne, nećemo vam odati baš sve.

Dođite pa poslušajte, a slikovnicu ćete moći nabaviti po promotivnoj cijeni, usput se počastiti i dobro provesti na mjestu gdje pisana riječ oplemenjuje našu dušu.

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.