Zagreb: Radionica capoeire za djecu i roditelje

Zagreb: Radionica capoeire za djecu i roditelje

Centar Amazonas (Ljubljanica 7) vas poziva u subotu, 04. veljače od 10:00 do 11:00 sati na radionicu capoeire za djecu i roditelje.

Radionica će se sastojati od interaktivnih pokretnih igara u kojima sudjeluju i roditelj i dijete. Zatim ćete naučiti neke od osnovnih elemenata capoeire: udarce, izmicanje udarcima (eskivaže) te nekoliko kretnji po prostoru. Osnovni pokret u capoeiri zove se Ginga i on je zaslužan za mekoću izvođenja capoeire. Osim ginge raditi će se i razna kretanja s rukama na podu.
Svi elementi izvode se u skladu s mogućnostima polaznika/ica te ih je moguće prilagoditi ovisno o fizičkoj spremi. Na kraju treninga rade se igre i vježbe za ritam, sviranje i pljeskanje, kako bi se završilo s krugom u kojem se izvodi capoeira. Taj krug naziva se roda (čita se “hoda”, portugalski: kotač).

Radionica je namijenjena djeci i roditeljima ili djeci u pratnji starije osobe, svima koji se žele razgibati, zabaviti i započeti vikend u dobrom raspoloženju.

Cijena radionice je 16 eura (jedno dijete, jedan roditelj), a prijave su obvezne na info@amazonas.hr.

 

Polaznici će:

* Naučiti osnovne elemente capoeire

* Naučiti osnove ritma u capoeiri

* Provesti kvalitetno zajedničko vrijeme

* Dobro se zabaviti

 

Voditeljica radionice je Anđelka Pelinović, trenerica capoeire u Amazonasu. Ona vodi treninge za djecu od vrtićke do osnovnoškolske dobi te djecu s teškoćama. Po struci je kineziologinja i kinezioterapeutkinja.

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.