Zagreb: Radionica pripovijedanja i dramskog izričaja

Zagreb: Radionica pripovijedanja i dramskog izričaja

Attackova hibridna zajednica u partnerstvu s Teatrom Puna kuća organizira ciklus radionica bajki naroda koji žive u Hrvatskoj. Radionica će se održati 28. 01. 2024. u 11:00 sati u prostoru Mjesnog odbora Dugave, Ul Sv. Mateja 93.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, uz obaveznu prijavu na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/48QnAWT , zaključno s 26.01.2024.

Ova radionica bit će izvedena u okviru SMALL SIZE DAYS, manifestacije koja promovira umjetnost za djecu od 0 do 6 godina starosti, a koju organiziraju članovi SMALL SIZE svjetske mreže čiji je Teatar Puna kuća član.

– Namijenjena je djeci 4 – 10 godina (za djecu koja imaju 4 do 6 godina jedna odrasla osoba treba biti prisutna na radionici)

Kroz dramske tehnike i likovni izričaj djeca uz mentorstvo glumice Svetlane Patafte pripremaju i izvode hrvatsku bajku Pjetlićeva družina o jednom pijetlu koji odlazi iz svog dvorišta u svijet i na putu sreće različite životinje. Bajka govori o snazi zajedništva i obrađuje izreku: U strahu su velike oči.

Kroz ovaj ciklus radionica žele učiti djecu interkulturalnosti, upoznajući ih prvenstveno s nacionalnim manjinama i narodima koji žive u Hrvatskoj. Uči se o različitostima, razvija se tolerancija prema drugačijima, no razvija se i vještina pripovijedanja, kazališne i likovne tehnike i vježba se javni nastup.

Voditeljica: Svetlana Patafta, akademska glumica, redateljica i dramska pedagoginja. Osnivačica je i umjetnička voditeljica Teatra PUNA KUĆA.

 

 

Izvor: AKC Attack

The event is finished.

Datum

28 sij 2024
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.