Zagreb: Radionica u prirodi – Tajni život drveća

Zagreb: Radionica u prirodi – Tajni život drveća

Armonia Eco&Survival vam ovaj petak i subotu, 06. i 07. siječnja sprema zanimljive i edukativne radionice u prirodi – Tajni život drveća.

Cijena radionice iznosi 10 EUR.

Prijavu možete izvršiti na mail armoniazg@gmail.com ili preko web stranice.

– Lokacija: park šuma Dotrščina (Dubrava)

– Radionicu drže mr.sc. ekologije Ivančica Krivdić, prof.biol. i asistentica Luna (pas u tipu labradora, socijaliziran, s ispitom poslušnosti).

 

* PETAK, 06.01.2023. od 11:00 do 13:00 sati

– Radionica je namijenjena starijima od 14 godina.

Na radionici ćete saznati sve o tajnom životu biljaka, o suvremenim biološkim istraživanjima koja ukazuju na to da svijet biljaka i drveća može biti mnogo više nego što smo ikada vjerovali.
Životni vijek jednog stabla često daleko nadilazi uobičajeni ljudski životni vijek; drveće međusobno komunicira podzemno i nadzemno i puno je društvenije nego što bi nam se na prvi pogled činilo.

 

* SUBOTA, 07.01.2023. od 10:30 do 12:30 sati

– Radionica je namijenjena djeci od 5 do 13 godina.

– Obavezna pratnja ( osobe u pratnji ne plaćaju ).

Priča o tajnom životu biljaka prilagođena djeci. Aktivnost je zamišljena kao lagana šetnja šumom s igrama (individualne i grupne) i pokusima u kojima se djecu potiče na zapažanje (putem taktilne, olfaktorne i vizualne percepcije) prirode koja ih okružuje i stvaranje pozitivnog ekološkog odnosa prema bićima šume.
Zajedno sa voditeljicom ćete istražiti kako drveće međusobno razgovara, potražiti Majke stabla, pričati stare priče o drveću koje je oživjelo. Biti ćete detektivi koji na temelju godova prepričavaju život stabla. Utrkivat ćete se s psom Lunom tko će prije otkriti skrivene biljne mirise! I još ponešto…

The event is finished.

Datum

06 sij 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Ponavljanje događaja

07 sij 2023, 10:30-12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.