Zagreb: Šapat zidova

Zagreb: Šapat zidova

Lutkarska organizacija koju fakat trebamo – Loft i Bacači Sjenki pozivaju vas na Šapat zidova, izvedbenu šetnju i radionicu prostorne i urbane forenzike u srijedu i četvrtak, 03. i 04. siječnja od 16:00 do 19:00 sati.

Šetat ćete po Martićevoj prema Bloku Badel i vrtiti se oko Meštrovićeva paviljona te raditi u KGZ – Knjižnica Medveščak!

Sudionici će s voditeljima radionice Borisom Bakalom i Anjom Pletikosa tražiti ostatke prošlih funkcija zgrada i lokala, proučavati rađanje i propadanje imena ulica i trgova te promatrati njihove prolaznike i korisnike. Na radionici u KGZ – Knjižnica Medveščak moći će odabrati dio kvarta koji će u ova dva dana biti samo njihov i u parovima maštati o sasvim mogućoj budućnosti – kako ga učiniti zelenijim, zabavnijim, pristupačnijim, pametnijim – drugačijim nego što je!

Radionica je otvorena svima! Posebno za parove unuka i njihovih roditelja ili djedova i baka, a prijaviti se možete na: uoloft@gmail.com.

 

 

Foto: PR

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.