Zagreb: Scale model show

Zagreb: Scale model show

Family mall će od 03. do 04. lipnja biti domaćin najvećoj maketarskoj izložbi i natjecanju Scale mode show “Kup Zagreb”.

Nekoliko stotina vrhunskih i prema svjetskim standardima izrađenih maketa zrakoplova, brodova, oklopnih vozila, civilnih automobila, trkaćih automobila, mnoštvo diorama, figura i drugih zanimljivosti stvorit će jedinstvenu priliku za doživljaj o kojem će se još dugo pričati!

 

SUBOTA, 03. lipnja:

* 11:00 sati – otvorenje izložbe ”Rudolf Perešin – Za let si dušo stvorena” na kojoj će biti prikazana maketa zrakoplova Mig 21 na kojem je letio pilot Rudolf Perešin u mjerilu 1/5

* 12:30 sati – nastup Zagrebačkih mažoretkinja na Svečanom otvorenju

* Oko 14:00 sati – dolazak kolone 10-ak starodobnih vojnih i civilnih vozila s vozačima u autentičnim odorama koja će se moći razgledati do kraja dana

* 15:00-16:00 – sat povijesti s generalom HV-a Veselkom Gabričevićem

* 16:30–17:30 – prezentacija “3D Preshading”

* 15:00–16:00 – sat povijesti s generalom HV-a Veselkom Gabričevićem (Pavilion 2)

 

NEDJELJA, 04. lipnja

* 10:30-12:00 – radionica bojanja figura MOJO painting

* 12:00-13:00 – sat povijesti s generalom HV-a Lukom Džankom

* 15:00 sati – proglašenje pobjednika natjecanja

 

Tijekom Scale model showa u SUBOTU i NEDJELJU vas još očekuje:

* Posjetitelji će tijekom Scale model showa osim u razgledavanju natjecateljskih maketa moći uživati u atraktivnim izložbenom dijelu gdje će svoj impozantni opus predstaviti MORH, MUP RH, Muzej policije, Policijska akademija, Hrvatski časnički zbor Grada Zagreba, Udruga Zlatni kotač, Oldtimer klub Zagreb, Hrvatski savez povijesnih-starodobnih vozila i drugi.

* Na Scale model showu bit će predstavljena maketa najnovijeg električnog hiper automobila vrhunske tehnologije Nevere, tvrtke Rimac automobili.

* Posebno će biti zanimljiva i ‘Samostalana izložba maketa i brodova autora Rolanda Vlahovića, višestrukog svjetskog prvaka na međunarodnim natjecanjima brodomaketara i osvajača brojnih nagrada i priznanja na natjecanjima širom Europe.

* Modelarski aero klub Trešnjevka izložit će nekolicinu RC modela zrakoplova koji su vjerne replike stvarnih subjekata.

* Kako ovakve manifestacije prate proizvođači i velike specijalizirane trgovine za maketarstvo i modelarstvo, prvi put u Hrvatsku dolazi nekolicina svjetski poznatih proizvođača i trgovaca koji će imati svoje štandove tijekom trajanja manifestacije.

 

Jedinstvena manifestacija koja daje nesvakidašnju priliku razgledanja maketa i modela te dosega tehničke kulture idealan je provod za sve dobne skupine, a posebno djecu koja se na ovom događaju mogu inspirirati na svom putu školovanja i odabira karijera.

 

Radno vrijeme:

* subota od 08:30 do 19:00 sati

* nedjelja od 08:30 do 17:00 sati

 

Izvor: Family mall

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.