Zagreb: STEM festival

Zagreb: STEM festival

Na ovom trodnevnom festivalu za ljubitelje tehnologije, prirodoslovlja i znanosti očukuju vas zanimljivi izlagači koji će na interaktivan način predstaviti razne teme iz tog svijeta.

U izložbenom prostoru na Kampusu visokog učilišta Algebre (Gradišćanska ul. 24) od 21. do 22. listopada očekuju vas demonstracije, eksperimenti, radionice i igre s područja umjetne inteligencije, robotike, prirodnih znanosti, svemira, informatike, ljudskog tijela i brojnih drugih, dok se u učionicama svakih sat vremena možete priključiti zanimljivim predavanjima na raznolike STEM teme – od funkcioniranja robota i gravitacije do matematike zlatnog reza.

Festival je primarno namijenjen mladima od 12 do 19 gdina, no mogu doći svi koje zanimaju teme, noviteti i trendovi iz svijeta znanosti i tehnologije.

Ulaz na festival je slobodan bez prijave, a prijave su potrebne samo za predavanja. Rok za prijave je do 20. listopada (četvrtak) u 23:59h.

Detaljan program festivala, kao i link za prijave možete naći na službenim stranicama festivala:                                      

 https://stemakademija.hr/stem-festival/?fbclid=IwAR0IYl_QVLECQrLtv1a2tYHf99tasxZGsVQUyvBiukO5n6grrXMCMiokbNQ 

The event is finished.

Datum

21 lis 2022
Expired!

Vrijeme

10:00 - 18:00

Ponavljanje događaja

- daily

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.