Zagreb: Storying festival 2023. – Priče u ritmu grada i vrta

Zagreb: Storying festival 2023. – Priče u ritmu grada i vrta

Ove subote, 20. svibnja od 10:00 do 12:00 sati ne propustite doći u vrt Laboratorija zabave (Trnjanska cesta 3 – preko puta Paromlina) na zagrebački STORYing!

STORYing je međunarodni storytelling festival u Hrvatskoj koji se tradicionalno odvija u proljetnom, gotovo već ljetnom Zagrebu kao vikend dobre priče i zajedničkog druženja. Dvodnevni program obuhvaća interaktivne storytelling predstave za djecu i odrasle, druženje na otvorenom te predstavljanje domaćih i stranih storytelling umjetnika. Cilj organizatora je predstaviti storytelling vještine široj javnosti i pritom je dobro i pametno zabaviti!

Jutarnji program je rezerviran za klince, a domaći storytelling majstori će im s guštom interpretirati dječje bajke, legende i ostale priče iz hrvatskog i europskog podneblja – mitska bića, avanture, legende i bajke, nezgode i zgode mnoge čudnih svata.

Teme priča su mudrost, pomoć drugima, hrabrost, prijateljstvo – sve ono što čini priče koje pamtimo i rado im se vraćamo čak i kad odrastemo. Priče su prilagođene i mlađoj i starijoj djeci, zato ne propustite dovesti svog klinca. Osim priča iz svih krajeva Europe, na STORYingu vas čeka i zeleni LabZab vrt – za brojne klince omiljeno mjesto avanture!

Program za djecu otvara Dijana s napetom i urnebesnom pričom o tri simpa vučića i velikoj zloj svinji. Što čeka složnu vučju braću i njihovog neočekivanog te ne baš dragog gosta, saznajte s klincima u priči na otvorenom! Iz vučjih krajeva vas vode u one ne baš pitomije, gdje čekaju usamnjeni dječak Lug, tajanstveno malo Gle te opaka i opasna ekipa Obručara. Tko su Obručari, zašto nose obruče oko svojih srca, zašto je Lug usamljen i tko je malo Gle? To će vam otkriti domaći storytelleri, polaznici Storytelling akademije, u adaptaciji prekrasne i poučne priče profesorice Vladimire Velički.

Cijena ulaznice za dječji dio iznosi 7 EUR po osobi, a ulaznice možete kupiti OVDJE.

 

Izvor: Laboratorij zabave

The event is finished.

Datum

20 svi 2023
Expired!

Vrijeme

10:00 - 12:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.