Zagreb: Svečana premijera animiranog filma “MAVKA: ČUVARICA ŠUME”

Zagreb: Svečana premijera animiranog filma “MAVKA: ČUVARICA ŠUME”

U Branimir mingle mall-u vas ove subote, 22. travnja u 11:00 sati očekuje svečana premijera animiranog filma MAVKA: ČUVARICA ŠUME!

Od 11:00 sati mališani će moći uživati u kreativnim eko radionicama, te se slikati sa Mavkom i ekipom filma, a u 11:30 sati kreće premijerni prikaz filma.

Svoje ulaznice možete kupiti OVDJE.

Prošećite šumama Ukrajine i saznajte više o magičnoj moći ljubavi. Ljubavi koja ljudima omogućuje otkriti i pronaći sposobnosti i kvalitete koje ih osnažuju, kako bi dosegli sve što je moguće i suprotstavili se zlu i ljudskom poroku.

Od pamtivijeka su nepregledne ukrajinske šume skrivale bezbrojne tajne i nedokučive misterije. Te su šume dom čudesnih mitskih bića koja žive među drevnim drvećem, vjerno čuvajući svoje sveto kraljevstvo. Mavka je duša šume i njezina novoizabrana čuvarica. Njezina primarna misija je zaštititi šumu i njezino sveto srce – sam Izvor života – od bilo kakve agresije ili napada, uključujući i one od strane ljudi. Lukas je skromni seoski dječak koji jako voli glazbu i svoj talent pretače u sviranje svoje drvene frule te sanja o tome da cijeli život posveti toj svojoj strasti. Mavka i Lukas se upoznaju i zaljubljuju. Hoće li se njihova dva svijeta moći ujediniti protiv zla?

 

Izvor: CineStar Cinemas Hrvatska

The event is finished.

Datum

22 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.