Zagreb: Tajni život drveća

Zagreb: Tajni život drveća

Armonia Eco&Survival vas poziva na radionicu u prirodi povodom prvog dana proljeća namijenjenu djeci i mladima od 5 do 13 godina.

Radionica “Tajni život drveća” održati će se u nedjelju, 26. ožujka od 16:30 do 18:00 sati u park šumi Dotrščina u Dubravi.

Pričati će se o tajnom životu biljaka, o suvremenim biološkim istraživanjima koja ukazuju na to da svijet biljaka i drveća može biti mnogo više nego što smo ikada vjerovali.

Aktivnost je zamišljena kao lagana šetnja šumom s igrama (individualne i grupne) i pokusima u kojima se djecu potiče na zapažanje (putem taktilne, olfaktorne i vizualne percepcije) prirode koja ih okružuje i stvaranje pozitivnog ekološkog odnosa prema bićima šume.

Polaznici će istražiti kako drveće međusobno komunicira, potražiti Majke stabla, pričati stare priče o drveću koje je oživjelo. Biti će detektivi koji na temelju godova prepričavaju život stabla. Utrkivat ćete se s psom Lunom tko će prije otkriti skrivene biljne mirise! I još ponešto…

Prijava termina u inbox, na: armoniazg@gmail.com ili preko web stranice.

Radi lakše organizacije radionice, pod rezervacijom mjesta smatra se uplata radionice.

Cijena: 10 EUR (podaci za uplatu nakon prijave). Osobe u pratnji ne plaćaju (za djecu je pratnja obavezna).

Radionicu drže mr.sc. ekologije Ivančica Krivdić, prof.biol. i asistentica Luna (pas u tipu labradora, socijaliziran, ispiti poslušnosti).

Detaljnije upute nakon odabira termina.

The event is finished.

Datum

26 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

16:30 - 18:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.