Zagreb: Uskrsni event u Zecogradu

Zagreb: Uskrsni event u Zecogradu

U subotu, 8. travnja, od 11:00 do 13:00 sati, u blizini Mini Lollipopa u King Crossu održat će se dječji Uskrsni event u Zecogradu.

Zec Teodor koji živi u Zecogradu poziva sve mališane i njihove roditelje na ovaj čaroban Uskrsni event. Okruženi dekoracijama, ručno pletenim gnijezdima od slame, kokošinjcem i velikim vrtom punim gredica mrkve i cvijeća, svi posjetitelji uživat će u i druženju s uskrsnim zečićem.

Program događanja je vrlo raznolik i obuhvaća aktivnosti za mališane i veću djecu, tako da svi bez obzira na dob mogu uživati u ovom čarobnom danu.

Obavezno posjetite nagrađivano dvorište zeca Teodora, pridružite se uskrsnom Jajotrču u kojem je zadatak tačkama sakupiti pisanice i tako postati pomoćnik uskrsnog Zeca, izradite uskrsnu čestitku decoupage tehnikom, zaplešite na plesnom tulumu u Zecogradu i osvojite jednu od prigodnih nagrada.

Bit će i prilike za fantastične selfije i fotografiranje s uskrsnim Zecom u posebno ograđenom prostoru s uskrsnim dekoracijama. Zecograd je najbolja uskrsna destinacija za svoje stanovnike i goste pa će ovaj Uskrs u Zecogradu biti pravo malo čudo!

 

Izvor: King Cross

The event is finished.

Datum

08 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.