Zagreb: Zamisli, stvori, p(re)okreni! – Božićna posca radionica

Zagreb: Zamisli, stvori, p(re)okreni! – Božićna posca radionica

U subotu, 23. prosinca od 11:00 do 12:30 sati zaključuje se ciklus radionica „Zamisli, stvori, p(re)okreni!“ s božićnom radionicom na kojoj će polaznici izrađivati božićne ukrase i poklone s POSCA markerima. Božićni ukrasi bit će inspirirani ilustracijama iz knjige „Duh Bauhausa“ Klasje Habjan, a pozivaju se najmlađi kreativci da sa sobom ponesu i bilo koji predmet te ga na radionici ukrase POSCA markerima – markeri osim papira mogu oslikavati i metale, drvo, plastiku, glinu, keramiku, staklo, tekstil, vinil – mogućnosti su nebrojene!

– Voditeljice radionice su Lora Rajčić, magistra povijesti umjetnosti i sociologije i Ivana Završki, magistra francuskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti.

– Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Prijave na e-mail adresu lora.rajcic@msu.hr ili putem Facebook stranice Zbirke Richter su obavezne.

– LOKACIJA: Zbirka Richter na Vrhovcu 38

– Za djecu od 6 do 10 godina

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

23 pro 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.