Zagreb: Zamisli, stvori, p(re)okreni! – Moja mala scena

Zagreb: Zamisli, stvori, p(re)okreni! – Moja mala scena

U subotu, 16. prosinca od 11:00 do 12:30 sati Muzej suvremene umjetnosti nastavlja s ciklusom radionica pod nazivom Zamisli, stvori, p(re)okreni!, koji se temelji na knjizi „Duh Bauhausa“, autorice Klasje Habjan. Djeca će se tako upoznati s idejama i praksom Bauhausa, znamenite visoke škole za arhitekturu, umjetnost i dizajn, koja je imala značajan utjecaj na razvoj moderne i suvremene umjetnosti.

Na ovom terminu upoznat ćete se s kostimiranim proslavama koje su se odvijale na Bauhasu, ali i predstavom Oskara Schelemmera „Trijadski balet“. Praktičnom dijelu radionice prethodit će vježbe s ciljem opažanja prostora i okoline, pokreta i imaginacije, što će vas sveukupno inspirirati za osmišljavanje vlastite predstave i svih segmenata koje uključuje, od glume do scenarija i scenografije.

– Voditeljice radionice su Lora Rajčić, magistra povijesti umjetnosti i sociologije i Ivana Završki, magistra francuskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti.

– Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Prijave na e-mail adresu: lora.rajcic@msu.hr ili putem Facebook stranice Zbirke Richter su obavezne.

– LOKACIJA: Zbirka Richter na Vrhovcu 38

– Za djecu od 6 do 10 godina

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

16 pro 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.