Zagreb: Zamisli, stvori, p(re)okreni! – Vrijeme je za igru!

Zagreb: Zamisli, stvori, p(re)okreni! – Vrijeme je za igru!

U subotu, 02. prosinca od 11:00 do 12:30 sati Muzej suvremene umjetnosti nastavlja s ciklusom radionica pod nazivom Zamisli, stvori, p(re)okreni!, koji se temelji na knjizi „Duh Bauhausa“, autorice Klasje Habjan. Djeca će se tako upoznati s idejama i praksom Bauhausa, znamenite visoke škole za arhitekturu, umjetnost i dizajn, koja je imala značajan utjecaj na razvoj moderne i suvremene umjetnosti.

Radionica „Vrijeme je za igru“ bit će posvećena izradi društvene igre, koja će biti inspirirana umjetničkim nasljeđem Bauhausa kroz slikovnicu Klasje Habjan „Duh Bauhausa“. Izrada društvene igre bit će koncipirana kao grupni rad, a neke od mogućnosti su igre na ploči i/ili memory.

– Voditeljice radionice su Lora Rajčić, magistra povijesti umjetnosti i sociologije i Ivana Završki, magistra francuskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti.

– Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Prijave na e-mail adresu: lora.rajcic@msu.hr ili putem Facebook stranice Zbirke Richter su obavezne.

– LOKACIJA: Zbirka Richter na Vrhovcu 38

– Za djecu od 6 do 10 godina

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

02 pro 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.