Zagreb: Zbirka Richter – kreativna radionica za djecu: „Čitaj, crtaj, slikaj“

Zagreb: Zbirka Richter – kreativna radionica za djecu: „Čitaj, crtaj, slikaj“

Muzej suvremene umjetnosti vas u suradnji sa Školskom knjigom poziva na ciklus kreativnih radionica „Čitaj, crtaj, slikaj“ posvećenih čitanju u subotu 04. ožujka od 11:00 do 13:00 sati koja će se održati na VRHOVCU 28, Zbirka Richter.

Inspiraciju i poticaj pronašli su u slikovnicama iz serije „Mali ljudi, veliki snovi“ posvećenih biografijama poznatih ličnosti među kojima su Zaha Hadid, Frida Kahlo, Stephen Hawking, David Bowie, Ada Lovelace, Coco Chanel, Maria Montessori, Audrey Hepburn, …

Radionica je namijenjena djeci od 5 do 10 godina.

Ove subote polaznici će pročitati biografiju Amelije Earhart, najpoznatije pilotkinji svih vremena i njezin portret nacrtati u tehnici pastela.

Radionica je besplatna, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Voditeljica radionice je Lana Gospodnetić, odgajateljica.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/60-52-710 ili richter@msu.hr

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Datum

04 ožu 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.