Zagreb: Zbirka Richter – kreativna radionica za djecu: „Čitaj, crtaj, slikaj“

Zagreb: Zbirka Richter – kreativna radionica za djecu: „Čitaj, crtaj, slikaj“

Muzej suvremene umjetnosti vas u suradnji sa Školskom knjigom poziva na ciklus kreativnih radionica „Čitaj, crtaj, slikaj“ posvećenih čitanju u subotu 18. veljače od 11:00 do 13:00 sati.

Inspiraciju i poticaj pronašli su u slikovnicama iz serije „Mali ljudi, veliki snovi“ posvećenih biografijama poznatih ličnosti među kojima su Zaha Hadid, Frida Kahlo, Stephen Hawking, David Bowie, Ada Lovelace, Coco Chanel, Maria Montessori, Audrey Hepburn, …

Ove subote polaznici će upoznati legendarnu modnu dizajnericu Coco Chanel, a njezin portret napraviti će od špage i tkanine. Radionice su namijenjene djeci predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, od 5 do 10 godina.

Radionica je besplatna, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Voditeljica radionice je Lana Gospodnetić, odgajateljica.

Održava se na Vrhovcu 38, Zbirka Richter.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/60-52-710 ili richter@msu.hr

 

Izvor: Muzej suvremene umjetnosti

The event is finished.

Datum

18 velj 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 13:00

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.