Zagreb: Zbirka Richter – Putovanje arhitekturom za male sanjare

Zagreb: Zbirka Richter – Putovanje arhitekturom za male sanjare

Muzej suvremene umjetnosti vas u suradnji sa Školskom knjigom poziva na posljednji susret u ciklusu kreativnih radionica na temu knjige “U potrazi za Atlantidom – Putovanje arhitekturom za male sanjare” – “Čitaj, crtaj, slikaj“ posvećenih čitanju u subotu 15. travnja od 11:00 do 12:30 sati koja će se održati na VRHOVCU 28, Zbirka Richter.

Polaznici će razgovarati o definiciji lijepog i dobrog, vratiti se nekoliko stoljeća unatrag i upoznati oblike i načine oslikavanja starogrčkih vaza. Na radionici će izrađivati vlastite modele vaza inspirirane mitološkim motivima i svijetom antike, ali i putovanjem Renza Piana i njegove unuke Else.

Radionica je namijenjena djeci od 9 do 12 godina, a voditeljice su Lora Rajčić, magistra povijesti umjetnosti i sociologije i Ivana Završki, magistra francuskog jezika i književnosti i povijesti umjetnosti.

Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno, a materijal i pribor za izradu radova je osiguran. Prijave na e-mail adresu radionice.richter@msu.hr ili putem Facebook stranice Zbirke Richter su obavezne.

DODATNE INFORMACIJE: Vesna Meštrić, voditeljica Zbirke Richter, vesna.mestric@msu.hr, tel. 01/60-52-710 ili richter@msu.hr.

 

Izvor: MSU – Zagreb

The event is finished.

Datum

15 tra 2023
Expired!

Vrijeme

11:00 - 12:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.