Zagreb: Zelena KreARTivka

Zagreb: Zelena KreARTivka

U subotu, 14. listopada od 11:30 do 13:00 sati održava se kreativna radionica za djecu od 8 do 12 godina.

Dio Zbirka kao glagol posvećen je zelenoj održivosti – muzeja i društva. Priroda je čest motiv, ali i razlog s kojim nastaju suvremeni umjetnički radovi.

Na subotnjoj KreARTivki sudionici će istraživati neposrednu okolicu Muzeja suvremene umjetnosti kako bi se upoznali s njegovim „zelenim zaštitnicima“ obojanim u jesenske nijanse. Tijekom radionice razgovarat će se o važnim funkcijama gradskog zelenila: Novi Zagreb između svojih modernističkih zgrada nudi bogatstvo zelenila koje ima izuzetno pozitivne učinke unutar gradskog ekosustava – od ojačavanja klimatske otpornosti do važnosti zelenila za rekreacijske aktivnosti zagrebačkih stanovnika. Šetnjom će prikupiti inspiraciju za umjetničko stvaralaštvo!

– Za radionicu se potrebno prijaviti do 13. 10. do 15:00 sati na e-adresu: edukacija@msu.hr. U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i dob djeteta te kontakt.

– Radionica je besplatna.

– Voditelj radionice: Pavel Gulin Zrnić, student geografije u suradnji s Bugom Kranželić, studenticom povijesti umjetnosti i filozofije.

 

 

Izvor: MSU

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.