Zagreb: ZG Park Rock Festival – Psihomodo Pop #40

Zagreb: ZG Park Rock Festival – Psihomodo Pop #40

Idejni začetnik ovog projekta grupa je Psihomodo Pop, zagrebački bend koji svoj uspjeh duguje upravo Zagrebu. Njihova karijera, kao i karijera većine rock bendova počela je u jednoj od zagrebačkih garaža. Bend je krenuo iz Trnskog davne ’83. godine i još uvijek djeluju jedan kvart dalje, u Sigetu, gdje im se danas nalazi studio. Park mladenaca idealna je poveznica prošlosti i sadašnjosti ovog benda koji više od četiri desetljeća neprekidno promovira zagrebački rock’n’roll.

Program je osmišljen tako da će se u subotu, 17. lipnja već od 11:00 sati ujutro moći uživati u programu prilagođenom za obitelji s djecom, uz glazbene i street art radionice te DJ-eve i bendove. Budući da u Parku mladenaca postoji i dječji park, roditelji će imati mnoštvo izbora – biti s djecom u parku/igralištu, sudjelovati u radionicama ili pak slušati bendove i uživati u gastronomskoj ponudi ZGPRF-a. Važno je napomenuti kako na tom dijelu Parka nema prometa i odmah do parka je i ograđeni prostor za pse kvarta Trnsko, pa je Park mladenaca doista mjesto za svaku obitelj. Festival je zamišljen kao kulturni događaj koji pripada i po habitusu je sastavni dio grada Zagreba. ZGPRF će tako biti i dio bogate i proširene turističke ponude, prepoznat kao jedinstveni događaj čiji se profil njeguje desetljećima.

 

* 11:00 – 13:00 – Graffiti radionica: graffiti su umjetnost, a ne vandalizam!

 

 

Izvor: Psihomodo Pop – official

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.