Zagreb: Znam kako se zoveš! – šumska radionica za djecu

Zagreb: Znam kako se zoveš! – šumska radionica za djecu

Amonia Eco&Survival vas poziva na radionicu u prirodi koja će se održati u petak, 16. lipnja od 18:00 do 19:30 sati u park šumi Dotrščina. Radionica je namijenjena djeci do 5 do 12 godina.

Aktivnost je zamišljena kao lagana šetnja šumom s igrama i pokusima u kojima se djecu potiče na zapažanje prirode koja ih okružuje, jedinstva koje sve povezuje i stvaranje pozitivnog ekološkog odnosa prema bićima šume. Polaznici će izgraditi sklonište od grana. Naučit će razlikovati stabla bukve, hrasta, graba, bazge i drugih prema obliku lista i izgledu kore. Izradit će otisak kore drveta. Precrtavati lišće… “Možemo li razlikovati biljke po mirisu? Probat ćemo!”

Učit će kako se zovu i koje su bezopasne, a koje otrovne biljke. Što su ljekovite i samonikle jestive biljke? Probat će grickati lišće! Što skriva tlo šume i kakve veze ima tlo sa stablom?

– Prijava termina i upiti u inbox, na: info@cempresarmoniaeco.hr

– Radi lakše organizacije radionice, pod rezervacijom mjesta smatra se uplata radionice.

– Cijena: 12 EUR (podaci za uplatu nakon prijave). Osobe u pratnji ne plaćaju. Drugo dijete iz iste obitelji 8 EUR. Ne preuzimaju djecu bez pratnje.

NAPOMENA: Radionica se održava i u slučaju kiše – i to može biti vrlo lijepo iskustvo za djecu. U tom slučaju djeca trebaju imati nepromočive cipele, kabanicu i odjeću koju im nije žao zaprljati.

 

Izvor: Amonia Eco&Survival 

The event is finished.

Datum

16 lip 2023
Expired!

Vrijeme

18:00 - 19:30

Mjesto

ZAGREB I ZAGREBAČKA ŽUPANIJA
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.