zAnimacija filmska radionica

zAnimacija filmska radionica

Vrijeme: od 10:00 do 14:00 (1. i 2.7.) i 9-11,30 (subota) 

Dob: 7-12 godina

Organizator: Art-kino 

Voditeljica/voditelj: Martina Meštrović

Broj polaznika: 10

Ove godine u Rijeku nam ponovno stiže naša Martina Meštrović kako bi nam otkrila čaroban svijet filma i animacije.  Radionica nakon koje ćete svijet animiranog filma gledati drugačijim očima i možda se okušati u osmišljavanju vlastite animacije.

Jeste li se ikada pitali kako izgleda rad na animiranom filmu? I kako nastaju animirani likovi u vašim omiljenim crtićima? Ove nam se godine na Tobogan vraća Martina Meštrović kako bi nam odgovorila na ova i neka druga pitanja te uvela u magičan svijet animacije još jednu skupinu ljubitelja filma (ili onih koji će to tek postati). Namjera je ove radionice pružiti polaznicima uvid u široko kreativno polje medija animacije, ali i filmskog jezika uopće. Nakon što se polaznici upoznaju s osnovnim tehničkim znanjima i pojmovima u animaciji i filmu, uronit će u kreativni proces realizacije svojih ideja i stvaranja animiranog filma. Vođeni iskusnom rukom naše Martine, sudionici ove radionice proći će sve faze, od osmišljavanja priče do snimanja zvuka. Ako volite film (posebno animirani), a nije vam strano ni crtanje, bojanje, rezane i modeliranje, obavezno se prijavite na ovu radionicu!

Za sudjelovanje je potrebna prethodna prijava na e-mail: edukacija@art-kino.hr s naznakom naziva programa. Napomena: naknada za sudjelovanje na radionici iznosi 200,00 kuna.

The event is finished.

Datum

01 srp 2021
Expired!

Vrijeme

10:00 - 14:00

Ponavljanje događaja

02 srp 2021, 10:00-14:00 03 srp 2021, 09:00-11:30
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)