Zaprešić: Dan planeta Zemlje!

Zaprešić: Dan planeta Zemlje!

Pučko otvoreno učilište Zaprešić vas ovu subotu, 22. travnja u 17:00 sati poziva na proslavu posebnog dana – Dana planete Zemlje koji će se odviti u znaku oblaka!

Veliki i mali, pahuljasti bijeli ili ljutiti crni, kakvi god oblaci bili, jako su važni za naš planet jer reguliraju klimu na Zemlji i podržavaju život svih vrsta.

Upravo zato oblaci su glavni junaci ovogodišnje proslave Dana planete Zemlje, te će se na radionicama izrađivati bedževi i viseći ukrasi inspirirani raznolikim oblicima i vrstama oblaka. Koristit će se samo reciklirani materijali jer tako brinemo za okoliš, a osim radionica, u sklopu programa pogledati možete i izložbu oblaka te saznati više o vremenskim promjenama, vrstama oblaka i raznim oborinama.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno i bez potrebne prethodne najave, prije ili nakon predstave „Zeko Eko traži mamu“ koja počinje u 18:00 sati .

Cijeli program će se odvijati u Vršilnici (Novi dvori).

 

Izvor: Pučko otvoreno učilište Zaprešić

The event is finished.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.