Zatvaranje Tobogana: Zabava u kvartu uz leteće palačinke – kvart piknik

Zatvaranje Tobogana: Zabava u kvartu uz leteće palačinke – kvart piknik

Dob: sve generacije 

Organizator: Dječja kuća ekipa

Vrsta programa: piknik 

Neka ljeto počne! 

Tobogan ćemo zaključiti finim druškanjem ispred Dječje kuće. Bit će tu dobre glazbe, pravi DJ, društvene igre, plejka, pričaonica, skakutanje i ukusni sokovi.

I leteće palačinke!

Flying Pancakes Circus iznimna je ulična atrakcija i interaktivni show koji će privući publiku svih dobnih skupina (a i šire). Riječ je profesionalnom i ozbiljnom zafrkantu, poznatijem po imenu Marko The Clown koji je svoj klaunski zanat pekao po brojnim svjetskim metropolama klauniranja (Zagreb, Rijeka, Pula, Poreč, Beč, Milano, Sofija, Bukurešt, Prag, Tel Aviv, Dubai, Chang Do, Abu Dabhi, Beirut…) a isto tako, nastupao je na mnogim festivalima i uveselio tisuće malih i velikih slučajnih posjetitelja i posjetitelja namjernika.

U ovom posebno osmišljenom programu Marko na mjesto događanja dolazi sa jedinstvenim i urnebesnim, u potpunosti opremljenim cirkuskim vozilom. Specijalno vozilo opremljeno je strujom, vodom, light showom, razglasom, hladnjakom i štednjakom, kompletnom cirkuskom opremom i nevjerojatnom inspiracijom.

The event is finished.

Datum

07 srp 2021
Expired!

Vrijeme

19:00
Kategorije
QR Code

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Korištenjem ove web stranice slažete se s našom Politikom zaštite podataka.