Hrvatski proizvodi

La & Lu

La & Lu je mala radionica šarenih i veselih 3D ukrasa za dječje sobe. Ukrasi su izrađeni od šperploče koju ručno pilimo, brusimo i bojamo akrilnim bojama. U ponudi imamo razne motive, ali volimo kad se kupci jave s novim idejama.

La & Lu

La & Lu

Minami

Ideja o stvaranju brenda Minami nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću. Vođeni tom idejom polažemo veliku pažnju kod odabira tkanina i funkcionalnosti svakog modela. U svaki model je uloženo puno truda i ljubavi kako bi zadovoljili očekivanja nove generacije roditelja koji žele kvalitetu ispred kvantitete. Naši modeli su za djevojčice uzrasta 2-10god. Odaberite Minami i stvarajmo magiju zajedno.

Minami

Minami

Baby Leka

Baby LeKa je mali obiteljski obrt iz Rijeke koji proizvodi kvalitetne proizvode za bebe, djecu i majke. Svi naši proizvodi (slinčeki, podlošci za kolica, perive podloge za presvlačenje, kapice, hlačice, haljinice, vrećice za vrtić, gricke za nosiljke,marame za dojenje, platneni ulošci i još mnogi drugi) izrađuju se u malim serijama, s posebnom pažnjom prema krajnjim korisnicima, a opet, zagovaramo načelo kvalitete, funkcionalnosti i cjenovne pristupačnosti. Također, gdje god možemo, izrađujemo i predlažemo alternativu jednokratnim proizvodima. Želimo da se naši proizvodi koriste dugo, i da ih mame sa užitkom prosljeđuju novim generacijama, štedeći naš planet.

Baby Leka

Baby Leka

Tina Vez

Nudimo personalizirane pakete za bebe, djecu i odrasle. U pakete za djecu dolazi košara, igračka kozmetika, te personalizirano s monogramom ili imenom djetata deka, slinček (bavarin) i krpica za podrigivanje, može ići i ručnik. Sve ovisi o vrijednosti pakete. Ne mora biti paket može se naručiti samo deka, slinček, ručnik i/ili krpica za podrigivanje.

Tina vez

Tina Vez

Mrva kreative

Za sve je potrebna samo mrva kreative! Pa tako i samo par linija preuzetih sa Vaših fotografija čine ilustraciju kao uspomenu na najljepše trenutke u životu!

Mrva kreative

Paper Bags

Paper Bags je registrirana domaća radinost iz Županje, iz koje se krije odgojiteljica u dječjem vrtiću. U ponudi imamo personalizirane vreće za igračke napravljene od visoko kvalitetnog kraft papira. Velika vreća je dimenzija 50 x80 cm (nosivost 25 kg), te manja vreća dimenzija 35×60 cm (nosivost 10 kg). Od nedavno smo obogatili ponudu personaliziranim drvenim križevima za dječju sobu s prigodnom molitvom. Svi proizvodi su 100% hrvatski proizvod ručno bojani.

Paper Bags

Paper Bags